Boka tid

Avbokning av tid måste ske senast 4 timmar innan provtagningstillfället. Avbokning som sker senare tid kommer att faktureras på halva beloppet baserat på typ av provtagning.

När du bokar tid är det viktigt att du har koll på hur snabbt du behöver testsvar och reseintyg. Alla länder har olika regler och dessa kan du hitta samlat på Sweden Abroads hemsida. Vissa länder har även egna intyg, kontrollera gärna respektive lands ambassads sida. Det ligger på resenärens ansvar att inför provtagning kolla upp vilken typ av intyg som behövs för det land resan avser. 

För provtagning i Halmstad: Vi erbjuder drop-in på ICA Maxi Högskolan, se tider för drop-in på våra sociala medier kanaler (Facebook och Instagram). Förbokning av tid är möjligt mellan kl 08.00-17.00. Vi erbjuder även möjligheten till hembesök. Ha alltid med dig giltigt pass vid provtagning.

För provtagning i övriga orter: Vi har i nuläget inga fasta lokaler utan erbjuder tjänsten att komma ut till ditt företag eller till din uppfart/altan för att genomföra provtagningen.

Personalen som kommer har alltid på sig skyddsutrustning. Vi genomför ingen provtagning om du inte har varit symptomfri i minst 48 timmar innan provtagningstillfället.

Vid provtagning av fler personer räcker det att boka en tid och skriva ett meddelande, nämn då hur många personer som skall provtas. Vid hem-/företagsbesök kan vi erbjuda rabatterad pris vid provtagning av mer än 3 individer vid samma tillfälle och plats.

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Boka tid för ditt test

Laddar…