Provtagning i Halmstad

Vi erbjuder en flexibel provtagning för COVID-19. Provsvar utlämnas inom 1-4 timmar. När provsvaret är färdigställt kommer du få ett digitalt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare, reseintyget innehåller stämpel samt QR-kod för verifiering.

Vi erbjuder drop-in på ICA Maxi Högskolan i Halmstad, se tider för drop-in på våra sociala medier kanaler (Facebook och Instagram). Tid kan även bokas mellan kl 08.00-17.00. För att säkerställa att du får ditt provsvar i tid rekommenderar vi att du förbokar din provtagningstid. Proven analyseras med hjälp av en Point of Care Analyzer som är CE-IVD märkt och godkänd för reseintyg för samtliga länder.

Vi erbjuder även tjänsten att komma hem till dig eller ditt företag för provtagning. Var god se vår prislista för exakta priser.

Det går alltid att ringa oss och fråga om vår tillgänglighet.

PCR test

Ett test som påvisar förekomst av viruset (SARS-COV-2) på slemhinnan. Testet är det säkraste sättet att påvisa eller avvisa förekomst av viruset. Resultatet kan vara positivt, negativt eller ej analyserbart.

Se vår prislista för mer information.

Antigens test-/Antikropp

Ett antigentest är ett snabbtest med svarstid inom 30 minuter som påvisar aktiv virusinfektion och kan användas som screeningprov. Ett antikroppstest påvisar om man har skydd mot viruset och har bildat antikroppar.

Se vår prislista för mer information.

Boka tid nu