1

Gå in och boka din provtagningstid på önskad ort.

För dig som är bosatt i Halmstad

I Halmstad erbjuder vi drop-in på ICA Maxi Högskolan i Halmstad, se tider för drop-in på våra sociala medier kanaler (Facebook och Instagram). Tid kan även bokas mellan kl 08.00-17.00.

För dig som är bosatt i övriga orter

I övriga orter har vi mobila kliniker där vi kommer till din hemadress och utför provtagningen. Bor du i närliggande orter så är du välkommen att höra av dig till oss för att fråga om vår tillgänglighet. Vi är flexibla och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dig.

2

För dig som är bosatt i Halmstad

Kom på våra drop-in tider eller på förbokad tid och utför provtagning, medhav ditt pass. Du kan också boka hem- eller företagsbesök, vad god se vår prislista.

För dig som är bosatt i övriga orter

Vi kommer hem till dig alternativt annan överenskommen plats. Se till att ha ditt pass nära till hands. Provtagning utförs och skickas iväg på analys.

3

För dig som är bosatt i Halmstad

Svarstiderna i Halmstad varierar mellan 1-4 timmar. För att säkerställa att provsvar kommer i tid rekommenderar vi att du förbokar din tid.

För dig som är bosatt i övriga orter

Beroende på när du har tagit ditt test varierar svarstiderna. För att få svar redan samma dygn, var god se respektive ort vilken tid ditt prov behöver tas senast.

4

När provet har analyserats färdigt utfärdas ett digitalt reseintyg som skickas till din e-postadress.

Boka tid nu