Provtagning i Skövde

Vi erbjuder en flexibel provtagning för COVID-19. Vid provtagning före kl 13.00 får du ditt provsvar redan samma kväll (boka din tid senast kl 11.00 samma dag).  Helger behöver provtagning ske före kl 09.30 för provsvar samma dag. Vi erbjuder även express-provtagning med en svarstid på 6-8 timmar, dessa prover måste bokas minst 3 timmar innan provtagning.

När provsvaret är färdigställt kommer du få ett digitalt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare, reseintyget innehåller stämpel samt QR-kod för verifiering. Vissa länder kräver även ett labb certifikat, detta kan vi ordna vid behov.

Vi har inga fasta lokaler utan erbjuder tjänsten att komma ut till ditt företag eller till din uppfart/altan för att genomföra provtagningen. Vår personal har alltid på sig skyddsutrustning. Vi genomför ingen provtagning om du inte har varit symptomfri i minst 48 timmar innan provtagningstillfället.

Det går alltid att ringa oss och fråga om vår tillgänglighet.

PCR test

Ett test som påvisar förekomst av viruset (SARS-COV-2) på slemhinnan. Testet är det säkraste sättet att påvisa eller avvisa förekomst av viruset. Resultatet kan vara positivt, negativt eller ej analyserbart.

Se vår prislista för mer information.

Antigens test-/Antikropp

Ett antigentest är ett snabbtest med svarstid inom 30 minuter som påvisar aktiv virusinfektion och kan användas som screeningprov. Ett antikroppstest påvisar om man har skydd mot viruset och har bildat antikroppar.

Se vår prislista för mer information.

Boka tid nu